VI TAGER DATABESKYTTELSE SERIØST!


Hos os er dine data i sikre hænder. Og når du besøger denne hjemmeside, er der ingen, der følger med i hvor du kommer fra og hvor du går hen. Cookies og andre services er fraværende på denne hjemmeside - den eneste vi registrerer omkring dit besøg, er din IP-adresse. Den kan vi til gengæld slette eller anonymisere, hvis du ønsker det. I så fald må du meget gerne skrive til os. Så tager vi hånd om dine ønsker.

 

Datapolitik hos Rather & Co


I det øjeblik vi indgår i et samarbejde med en kunde, hvor vi får indsigt eller adgang til persondata, indgår vi en Databehandleraftale. Og vi er fedtede med etikken. Hvis vi oplever, at der ikke tages tilstrækkeligt hensyn til beskyttelsen af kunders, medarbejderes eller andres personlige data, opsiger vi samarbejdet hurtigere end du kan sige GDPR.

Nedenfor kan du læse vores Databeskyttelses-politik i Rather & Co.

Persondatapolitik


Opbevaring

Personoplysningerne som Rather & Co opbevarer og behandler for kunder, vil altid blive anonymiseret, når de ankommer til os. Oplysningerne opbevares så længe kunden ønsker det og opdateres kun, hvis nye opgaver gør det nødvendigt.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere data forsvarligt og i henhold til gældende lovgivning.

Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk - hvorfor data der afgives til os fra kunden, sker på kundens ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.

Vi opbevarer altid kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer altid kundeoplysninger krypteret.

Hvem har adgang

Direktøren for Rather & Co har adgang til de oplysninger, der registreres. I forbindelse med løsning af opgaver for kunden, kan Rather & Co indgå aftaler med eksterne partnere (sub-dataprocessors). Hvis personoplysninger skal bruges af en partner til løsning af opgaver og projekter, vil kunden modtage specifik information om dette.

Tredjemand

Data afgivet til Rather & Co videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigelse & indsigt

Som kunde hos Rather & Co kan du altid kræve oplysninger udleveret om, hvordan vi konkret opbevarer og behandler data, udleveret af dig. Du har desuden ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi opbevarer. Kunden kan altid kræve data udleveret eller slettet ved henvendelse til Rather & Co. I så fald har Rather & Co 30 dage til at efterkomme kravet fra det rejses. Henvendelser skal ske til privacy@rather.dk eller til Rather & Cos fysiske adresse via brev.

Tvist

Enhver tvist mellem Rather & Co og kunden afgøres under dansk lovgivning.

sidst opdateret 7. maj 2018.